Harry Potter Half Blood Prince + USB loader = Black screen

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by pinesal, Oct 11, 2009.

  1. pinesal
    OP

    Member pinesal GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I have about 30 games on my HDD and they all work but when I installed Harry Potter and the Half Blood Prince, it gives me a black screen. It' a Pal disc and the system is NTSC but that doesn't stop my other PAL games from working. Anyone know what I can do to fix it?
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    you tried changing game setting

    e.g Video mode = pal50/60
     
  3. pinesal
    OP

    Member pinesal GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I tried a few things like boot alternate dol but I haven't changed the video mode...

    Besides that, any setting likely to have a positive affect?
     
  4. pinesal
    OP

    Member pinesal GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I set video mode to auto patch and it worked! Yippie! Thanks for the help.
     
  5. achilles902

    Newcomer achilles902 Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    Canada
    could be a damaged ISO i had the same problem with wii fit plus i just tried a different iso and it worked fine
     

Share This Page