HALP! ez-flash 5 3-in-1 problem

Discussion in 'M3 Adapter' started by fristi, Aug 6, 2008.

Aug 6, 2008

HALP! ez-flash 5 3-in-1 problem by fristi at 12:40 PM (1,335 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. fristi
    OP

    Member fristi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Guinea
    how can i use the ram expansion for everything
    gba games without the m3 loader
    and rumble pack

    with my m3ds real?
     
  2. fristi
    OP

    Member fristi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Guinea
    dubble post :3
     
  3. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,663
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Uhhh. I guess you're asking how to use your EZ 3-in-1 for Rumble and GBA without using the M3 Loader?

    Simple, use GBA ExpLoader.

    Enjoy [​IMG]
     
  4. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    also get the softreset file from the download section here.
    the m3real needs it to return to the menu from the GBA exploader.
     
  5. fristi
    OP

    Member fristi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Guinea
    with the m3 loader
    i hate that stupid exploader
     
  6. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    m3real doesn't have native support for ez-flash 3 in 1.
    best you can do is ask g6team nicely, and using GBA exploader untill they say yes.
     
  7. fristi
    OP

    Member fristi GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    201
    Country:
    Guinea
    [​IMG] smart

    duuh? g6
    then who is the clone? g6 or m3

    and where do i need to put the softreset thing

    aaand last
    i cant get slomotion to work (i dont feel like opening a new topic for it)
     
  8. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    M3 and G6 are both from the same group.
    here they call themselves G6team, the G6 series is mostly like the M3 series except with built-in memory.

    the soft-reset thingy goes in the root of your SD
     

Share This Page