hacking a friend wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kirakills, Aug 11, 2009.

Aug 11, 2009

hacking a friend wii by kirakills at 5:00 AM (1,170 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    My friend's wii is a lu57, and is 4.0u, I want to make sure i don't brick it, so if i use banner bomb, then install preloader and cioscorp, everything should go work correctly right?
     
  2. antonkan

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    Yes. But use BootMii instead of Preloader. Why? BootMii is more powerful brick protection for your Wii, than Preloader.

    And of course, you double post your topics.
     
  3. kLiNiKaL

    Member kLiNiKaL Dr. Greenthumb

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    581
    Location:
    Los Ganjales
    Country:
    Jamaica
    LU57 should be fine dude

    bannerbomb, bootmii IOS (since boot2 is probably outta the question) then cios, preloader and corp3.2 if you really must.
     
  4. Hooblah2u2

    Newcomer Hooblah2u2 Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    As long as you don't do anything crazy like erase the system menu. Keep it somewhat basic and know what you are doing before you do it, and you will turn out fine. Don't skim over instructions. Read them fully and try to understand what is going on. You don't wanna get stuck in the middle of an instalation.
     
  5. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  6. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    i can't do bootmii because he doesn't have a sd card and my internet messed up and i clicked post twice, and thanks for the answers
     
  7. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    He really should get an SD card. They're handy little things.
     
  8. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    do i have to Trucha sign the ios's before i run cioscorp or install wiiware and wads?
     
  9. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    you have to have trucha enabled IOS's to run many homebrew applications. Just run Trucha Bug Restorer from my guide and your set.
     
  10. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    preloader is saying failed to root, ios 36 bug fix, all i done so far is the hbc? what next?
     
  11. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    any help?
     
  12. antonkan

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    Why not you buy a 2 GB SD card?
     
  13. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    run the trucha bug restorer part on my guide and make you sure choose IOS 15 the second time you run TBR
     
  14. kirakills
    OP

    Newcomer kirakills Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    89
    Country:
    United States
    ok, thanks for the help, everything is working fine.
     
  15. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    no worries, ive ran into the same problem before.
     

Share This Page