Hacked Switch Won’t Turn On (Stuck in RCM + Not being Detected in TegraGUI)

xTheOG

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 25, 2021
Messages
11
Trophies
0
Age
17
XP
28
Country
United States
I recently purchased an unpatched switch. Everything was going (semi) smoothly as far as injecting payloads, launching CFW, etc. Until one time I was loading up and powered it off as it was booting into the CFW. I attempted to power it back on and had no luck whatsoever. I determined that it wasn’t turned off but that it was stuck in autoRCM which I had enabled. All of the guides I followed suggested that I plug it into my PC and inject the payload. I did this one time successfully. However, I accidentally injected the payload without my SD card inserted (rookie mistake).
I received the message that there was nothing to send the payload to and got the option to power it off and try again. I selected the option to power it off and then I plugged it into the computer with the SD card inserted this time but it wasn’t detected with tegraGUI. I followed many guides but it seemed that no one had that had the same problem. Can anyone help?
 

magico29

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 2, 2017
Messages
1,577
Trophies
0
XP
1,715
Country
United States
Make sure is on RCM mode and do not still off. Some times you need to press the power button for 2 seconds to get into RCM mode again. Try it and see if Tegra finally detect it.
 

xTheOG

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 25, 2021
Messages
11
Trophies
0
Age
17
XP
28
Country
United States
Make sure is on RCM mode and do not still off. Some times you need to press the power button for 2 seconds to get into RCM mode again. Try it and see if Tegra finally detect it.
okay i did what you said and thankfully it detected it. however, when i injected the payload, a red sd card symbol with the word “boot.dat” popped up.
 
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Aren't aliens always nude unless they conform to human ways