hacked r4 1.09 firmware with edit skin and name

Discussion in 'M3 Adapter' started by zerberus, May 24, 2007.

May 24, 2007
  1. zerberus
    OP

    Newcomer zerberus Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    Germany
    hacked r4 1.09 firmware edit by Zerberus

    i have changed the name from "R4DS english version" to "M3DSS english version" und the version number form "1.09" to "1.05"

    finale i have the embedded r4 skin replaced with the original m3 simply skin

    http://rapidshare.com/files/33140508/m3dss...ked_r4_1.9_.rar

    workes fine with m3 simply and looks like an original 1.05 firmware ^^
     
  2. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    Nice [​IMG] I'll go and try it soon!

    Edit: strange... It's quite messed up on my M3 Simply [​IMG] ...
     
  3. ZeWarriorReturnz

    Banned ZeWarriorReturnz Banned

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    239
    Country:
    United States
    R4 only says '' English Version '' not R4DS English version. And it's spelled English not englisch. And I think you might have made a mistake although I can't test it. Only the other guy knows.
     
  4. Intrelude

    Newcomer Intrelude Newbie

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    The first time I go into Multimedia, it loads moonshell fine. The second time I run it, all I get is a blank screen. Anyone else get this problem? I had to go back to 1.02 to get it working again.
     
  5. Shebang

    Member Shebang GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    464
    Country:
    Belgium
    What is the use? 1.05 is out already [​IMG]
     
  6. ZeWarriorReturnz

    Banned ZeWarriorReturnz Banned

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    239
    Country:
    United States
    He made this before it was out.
     
  7. Quay Cur

    Newcomer Quay Cur Advanced Member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Forgive me if I'm asking an old question, but I haven't been on these boards since December '06 and all of these Slot-1 cards are new to me. If an R4 is more or less a clone of the M3DSS why would you bother changing it to an M3DSS? Is there a slight difference in the firmware or something?
     
  8. xabier

    Member xabier GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    160
    Country:
    Spain
    m3 simply is the clone of the r4, that's why updates are released earlier for the r4
     
  9. Shebang

    Member Shebang GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    464
    Country:
    Belgium
    In Europe it seems to be easier to buy a M3 Simply than a R4.

    shebang
     
  10. dbgtdob

    Member dbgtdob GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    588
    Country:
    United States
    nice one
     

Share This Page