Guitar Hero asking for Logitech Microphone

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by bazamuffin, Jun 22, 2009.

Jun 22, 2009
  1. bazamuffin
    OP

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Im trying to play Guitar Hero Metallica and whether you try to play Career or Quickplay, it's asking for Logitech Microphone to be plugged in. I don't own a Mic, nor have I played the game with one. It's doing my head right in, any suggestions peeps? [​IMG]
     
  2. Kamon

    Newcomer Kamon Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Poland
    are you trying to play with the guitar controller, or with a single Wiimote?
    if it's the guitar controller then it's weird...
    if it's single Wiimote then it's ok - u cannot play the guitar with only the wiimote (like in GH3), single wiimote is for the vocal career and that's why it's asking you for the microphone
     
  3. WitoRIT92

    Member WitoRIT92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    430
    Country:
    United States
    that sucks badly, metallica ROCKs!!!!!! [​IMG]
     
  4. bazamuffin
    OP

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    It's Ok, sorted it. Guitar connector wasn't in probably for some reason, probably kids messing around. Thanks for assistance
     

Share This Page