Guitar Hero 5

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Wabsta, Sep 22, 2009.

Sep 22, 2009

Guitar Hero 5 by Wabsta at 6:56 PM (828 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Wabsta
    OP

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    Okay, just burned GH5, but I get black screen.

    So.

    I have a modchip, I have HBC, truchabug restored, can install wads and stuff. Im on 4.0E.
    But what do I have to do now?
    I've read in some topics that I have to extract some wad from the ISO, so I tried that.

    But I have no idea WHAT to extract..
    And how.

    So, can anyone tell me?
     
  2. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Run the game once through the newest GeckoOS avaiable (1.9.X). It will install the needed .wad-File automaticly from the Disc. After that, it will also work from the Disc Channel. Easy, huh [​IMG]?
     
  3. Wabsta
    OP

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    ah k, thank you [​IMG] (that wasnt so hard [​IMG])

    EDIT: Damn, I screwed up on this one, I removed the update from the disc.. ah well, I'll download it again..
     

Share This Page