Guitar Hero 5 Dilemma

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Missing Number, Jun 18, 2010.

Jun 18, 2010

Guitar Hero 5 Dilemma by Missing Number at 3:52 PM (748 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Missing Number
    OP

    Member Missing Number GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    129
    Country:
    Canada
    Hey i've had this problem for a while now, ever since i dropped that game on my HD its only ever gotten to the loading screen..... and it has 4 icons in the top right that glow and it just flashes and never really loads

    i've been holding off getting the instruments til i can figure out what to do, i dont wanna get a guitar for a lemon y'know?

    its occurred to me that it might be looking for the instruments before it starts, but i dont wanna waste my money to find out the hard way thats not the case

    so has anyone else had this problem and how can i fix it? i wanna get this game going and possibly get some custom songs

    PS: can this game import the other GH songs and/or RB tracks? and custom songs too?
     
  2. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    r u loading from dvd or usb?

    if u are loading by dvd, try by usb cuz it may be a bad burn
    i have it and it works with all the instruments, i use Hermes 222/223 cios for it
     
  3. Drag0nflamez

    Member Drag0nflamez GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    231
    Location:
    127.0.0.1
    Country:
    Netherlands
    you didn't read well: "ever since i dropped that game on my HD" so he's loading from usb. but try hermes cios.
     
  4. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    oh
    my bad
    but still, try hermes
     
  5. Missing Number
    OP

    Member Missing Number GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    129
    Country:
    Canada
    okay lets see if i can clarify to see if anyone else has had this problem...

    it gets past the initial loading screen, then it gets to this screen with this guy in a picture and says "load successful" then the load thing vanishes and in the top right corner 4 images cycle, looks like maybe a Guitar, Bass, Drums and Mic

    so yeah, thats where im stuck

    latest everything except 4.3 (duh) and its always done this.....

    i've tried 249 (black screen) 222/223 = this

    oh and btw im using cfg usb loader
     
  6. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    have u tried to get another dump ?
     
  7. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I think it's the dump, as I had this problem too.
     
  8. Missing Number
    OP

    Member Missing Number GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    129
    Country:
    Canada
    this occurred to me, but finding this one was hard enough, i wonder if i could find another? i dont even remember where i got it, so i might end up finding the same one again lol
     

Share This Page