1. Sneakyerz

    Sneakyerz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    7
    Country:
    Sweden
    If you're using Sharkive, don't use it. Use Checkpoint.
     
    Itzumi likes this.
  2. noell88

    noell88 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    Netherlands
    I found that out when i read later post :yay3ds:
     
  3. cilo2

    cilo2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2019
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    When I open Sharkive, it says "loading, please wait" for about 5 seconds, and then it closes itself. I have tried both the .cia file and the 3dsx file and gotten the same results. Is there any way this can be fixed?
    EDIT: I was looking through this thread and realized that checkpoint already has cheats integrated in it.
     
    Last edited by cilo2, Dec 27, 2019
    Negatronic likes this.
  4. lupangvirgo

    lupangvirgo Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    Thailand
    I use method 2 and it work fine
    but I dont know why SRW BX and UX does not work
    It say no cheats found on these game ID
     
  5. Itzumi

    OP Itzumi Electronics Tinkerer, Semi-Professional Goof
    Member

    Joined:
    Jun 27, 2018
    Messages:
    550
    Country:
    United States
    OP updated/rewritten to reflect Sharkive discontinuation.

    EDIT: Thank you to those that helped direct people to Checkpoint.
     
    Last edited by Itzumi, Feb 18, 2020 - Reason: Gave thanks to those that helped with directing people to the right places.
  6. Metroniod

    Metroniod Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 11, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I need help because i use an old 3ds crashes when i try to use the cheats and its says data abort and has a stack dump

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Im using a old 3ds and when i try to use the cheats they crash and give me a stack dump and say data abort, the game im using is pokemon ultra sun
     
    justonemoredance likes this.
  7. ChokingVictim87

    ChokingVictim87 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    1,013
    Country:
    Is there any way to add cheats? I wanted some for Earthbound VC
     
  8. rorox08

    rorox08 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    France
    Hello everyone
    I have a problem with Rosalina cheats menu. First i activate codes in Checkpoint but after this step, when i launch my game (Pokemon Ultra moon), i go to rosalina menu and when i want to activate cheats code, some of them are written in red and i can’t use it, why ?
    in citra all the code work and no in my O2DS
     
  9. cilo2

    cilo2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2019
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Yeah, that happens sometimes. To my knowledge, there's no real fix for it, you just have to deal with it.
     
  10. Zilch-X

    Zilch-X Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Is there any cheats for the 3ds game Tomodachi Life. I want to get infinite in-game money, but I do not see any codes in Checkpoint. Is there a way I can download active cheats onto my CFW 3ds, so that I can cheat on my Tomodachi Life. I have tried a certain Gameshark cheat code on Rosalina, but it will not activate.
     
    Last edited by Zilch-X, May 10, 2020
  11. REUPDATING

    REUPDATING Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 2, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I always get execution error zz
     
  12. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,723
    Country:
    United States
    OK, I now have a certain Game on my 3DS.......how do I CREATE (Search/Find) Codes with Luma3DS?
     
  13. BUMPADUMP

    BUMPADUMP Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    for me after i get the cheats on checkpoint and save them it dosnt end up saving any clue?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    for me after i hit the save button for the codes they dissapear and dont show up in the rosalena menu they also show up as off in the checkpoints place when i re open it. any clue?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Gateshark, Rosalina, [GUIDE]