GTA:CW Multi-card play doesn't work between iTouch2 and Acekard 2i

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Fabis94, Aug 21, 2009.

  1. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    When i try to play Multi-Card play between iTouch2 and Acekard 2i the game either freezes or after 3 seconds it loses connection.
    Why is that?
     
  2. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
  3. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    Umm ok and how to fix it?
     
  4. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    You don't. I tried every way to fix it. Only one option go bug Acekard or Normmatt about it.
     
  5. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    In the topic i noticed they won't really do anything. Damn...
     
  6. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Yeah. AKAIO team don't care about what we think and our problems as long as there satisfied they won't care what we care about. Best you can do if you want to play multiplayer on Acekard is to download YSmenu and use that. Try the official loader of Acekard maybe it will work if it will than Reply back and tell me.

    EDIT: Also don't possibly think that Normmatt is going to come into this thread and actually post something or even post something useful.
     
  7. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Don't worry about GTA:CW mutlicart play, it's not the best :/
     
  8. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    I don't know, from the vids it looks pretty awesome.
     
  9. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    It is cool. I play it with my cuzin multiplayer all the time from my R4 to his R4 which works. Its really fun. Fabis94 did you try doing mutiplayer by using Acekard official loaders? Read here how to put Acekard official Loaders into AKAIO. http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/AKA...cial_AK2_Loader
     
  10. Fabis94
    OP

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    Atm i don't have the iTouch, but as soon i have it i'll try it.
     

Share This Page