Hacking GTA 3 Coming To PS Vita Soon !! By Rinnegatamante!!!!!!

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
Rinnegatamante
@Rinnegatamante

https://twitch.tv/videos/777536252
Some development for the GTA III port had been done in live today. You can see here how we went from a messed 3D rendering with random crashes to an already somehow playable experience with still huge glitches.


dammit it wont let me show the video but the link is there
 
Last edited by SuperDan,
  • Like
Reactions: Smoker1

Smoker1

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
4,302
Trophies
1
Location
California
XP
4,420
Country
United States
Seriously can not wait for this and VC on the Vita. Just have to figure out Buttons, and also, want to see about creating Cheats for it, if it will work with VitaCheat (Highly doubt it, though :( )
 
  • Like
Reactions: SuperDan

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
I miss my Vita so much :sad:
Im sure you can grab one cheap dude

--------------------- MERGED ---------------------------

Seriously can not wait for this and VC on the Vita. Just have to figure out Buttons, and also, want to see about creating Cheats for it, if it will work with VitaCheat (Highly doubt it, though :( )
I think cheats would be essential as I remember the cars in gta3 blowing up after a few crashes... Lol it use to piss me off on ps2 ages ago
 
  • Like
Reactions: Smoker1

Smoker1

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
4,302
Trophies
1
Location
California
XP
4,420
Country
United States
Im sure you can grab one cheap dude

--------------------- MERGED ---------------------------


I think cheats would be essential as I remember the cars in gta3 blowing up after a few crashes... Lol it use to piss me off on ps2 ages ago
Yeah, need to be able to use Vita Cheat, so Users do not have to keep utilizing the Button Codes. Only thing is, depending how it is made, even with the TitleID being PCSx#####, it might still not work, like the Mario 64 Port. The one who compiled that, and even when I Compiled it and set it with PCSA64001, when I went to run the Game, it would not start. I disabled VitaCheat, and it runs perfectly.
 

Pacheko17

Controversial opinions guy.
Member
Joined
Jan 31, 2015
Messages
1,487
Trophies
1
Location
República Juliana
XP
1,760
Country
Brazil
Im sure you can grab one cheap dude

Not if you live in a small coastal town on the coast of Southern Brazil where most people get only the most popular consoles and PCs, during a pandemic that's devasting your country's economy and your own personal finances since you can't find a job, also considering the fact that I have two surgeries scheduled so I'll be stuck in bed for some time.

Just saying, shit's fucked. I can't import either because Brazilian customs are corrupts pieces of shite and they tax things like 100% the price.
 
  • Like
Reactions: SuperDan

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
Not if you live in a small coastal town on the coast of Southern Brazil where most people get only the most popular consoles and PCs, during a pandemic that's devasting your country's economy and your own personal finances since you can't find a job, also considering the fact that I have two surgeries scheduled so I'll be stuck in bed for some time.

Just saying, shit's fucked. I can't import either because Brazilian customs are corrupts pieces of shite and they tax things like 100% the price.
Well shit bro thats a hard read ........... if i was rich i'd send you one for sure .... thing is i aint LOL .. im barely paying my mortgage each month !
 

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
f.jpg
Rinnegatamante
@Rinnegatamante

·
3h
Huge development stream of today: https://twitch.tv/videos/778175836
We went from the yesterday state to perfect renderer and stable framerate (with an initial stuttering fiesta to let the game cache textures). A first release will come very soon.

Damn if you watch the Video it looks almost complete ...
 
Last edited by SuperDan,

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
  • Like
Reactions: Smoker1

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
Rinnegatamante
@Rinnegatamante

In the meantime: https://twitch.tv/videos/779572403
Just a rapid showcase at GTA: Vice City running too on Vita. Compared to GTA 3 framerate is way more solid however the miami trunk on re3 is still not finished and a proper release will eventually come once it will be.

1 Hour Ago...
 

Smoker1

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
4,302
Trophies
1
Location
California
XP
4,420
Country
United States
You were the one who worked on the Mario Vita Build, right? Sad to say, just changing the TitleID did not work for VitaCheat. Seems when you have it Enabled, it crashes, but you Disable VitaCheat, it works perfectly. Meaning it is probably missing something, or it is trying to get Permissions which is causing an Issue for it. Still waiting on a reply from the VitaCheat Dev on if he is either still working on it, or can provide the Source so another User can work on it for Homebrew Compatibility.
 
  • Like
Reactions: SuperDan

SuperDan

Im Aware ... Im Unaware
OP
Member
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3,015
Trophies
1
Location
Londoner , Living In Louisiana ...
XP
4,585
Country
United States
Sweet I'm going have a quick read of this! Thanks

--------------------- MERGED ---------------------------

You were the one who worked on the Mario Vita Build, right? Sad to say, just changing the TitleID did not work for VitaCheat. Seems when you have it Enabled, it crashes, but you Disable VitaCheat, it works perfectly. Meaning it is probably missing something, or it is trying to get Permissions which is causing an Issue for it. Still waiting on a reply from the VitaCheat Dev on if he is either still working on it, or can provide the Source so another User can work on it for Homebrew Compatibility.
No I certainly can't take credit for making the Mario build that was some other very talented guys... But I did post about it here on Gbatemp.net... & I have to say I don't use VitaCheat.. & I did actually play through alot of the game itself when it was new on Vita.. & I had Zero issues and was very impressed by the solid performance.. I wish I could add my favorite HD texture = Nitemod = but that's just me... The Pc port of Mario 64 on 3DS was the same flawless...
 
Last edited by SuperDan,
  • Like
Reactions: Smoker1
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: lol someone's going wild with the +1s +1