Grand Slam Tennis black screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tlangford, Jun 14, 2009.

Jun 14, 2009
  1. tlangford
    OP

    Newcomer tlangford Advanced Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    United Kingdom
    Had a 002 error on PAL Grand Slam Tennis.

    on usbloadergx:
    enabled 002 fix and then I just got a black screen

    on coverflow loader:
    just black screen.

    I am using rev13 NOT b.

    Any one have any ideas?
     
  2. moc

    Newcomer moc Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United Kingdom
    i had the same problem pal wii waninkoko 4.0e, cios13a not b, usb loader gx rev 505, error 002 fix enabled and saved and i kept on getting black screens when i tried to load games . you just have to power off your wii restart usbloader gx and play your game when you finished playing you have to power off your wii again and then start usbloader gx to play your next game ... just play then power off for each game
     
  3. TheWiiNinja

    Member TheWiiNinja GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    112
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    I have no problems playing it with rev 11 on coverfloader.
     
  4. tlangford
    OP

    Newcomer tlangford Advanced Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    United Kingdom
    I will try rev11
     
  5. ConJ

    Member ConJ The Toker

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    918
    Location:
    Glastonbury
    Country:
    United Kingdom
    As far as I know, this game doesnt need a 002 fix. I didnt have to do anything to play it. Im using USBLoader GX
     
  6. sord_id

    Newcomer sord_id Member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    I've got a problem with this game too. When i launched the game everything is okay (there's no black screen , 002 error or something like this) but when the screen with the "Grand slam tennis' logo appears my wii freezes every time. Any suggestions ?
     
  7. giorgosh

    Newcomer giorgosh Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    Greece
    I cannot load it at all.. It freezes on first screen where it displays the game logo.. I am running the game from burnt dvd and through neoloader... Any suggestions?
     

Share This Page