Got a Wii , but I'm not sure which loader it has

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Tachyon1986, Sep 4, 2009.

  1. Tachyon1986
    OP

    Newcomer Tachyon1986 Advanced Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    India
    Hi,

    I recently bought a Wii which is apparently Korean in origin (Manuals inside are in korean, and the box too [​IMG]) . The serial number confirms this too, it says LKM. The Wii was already modded when I bought it , the salesman however didn't know exactly which one was used.

    Now, when I start the Wii , here are the things that I noticed :

    1) The menus are in English
    2) The firmware is 3.2U

    Apparently, the Korean Wii was somehow hacked to make it a USA one. But I digress, the next part illustrates my question :

    I see a channel which displays "BACKUP DISC" when I move the pointer over it . This is the loader that I use to play my games. It also works with games released in 2009 so far, such as Grand Slam Tennis. Can anyone please tell me which loader it is? I've included a screenshot below :

    [​IMG]
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    that could be any loader
    but its probably not too recent

    does it give a menu when holding a specific button?
     
  3. OncleJulien

    Member OncleJulien tool of peers

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,170
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    i think i can almost tell which loader it is - do you have a higher resolution pic you could post so i can be sure?

    tia
     
  4. Tachyon1986
    OP

    Newcomer Tachyon1986 Advanced Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    India
    Sorry, but that's as high as I can get. My mobile phone can't do better than that.

    Here's the list of channels , in case you need more details :

    [​IMG]
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Not even HBC?

    I would install HBC and use Any title delter to delete it
    Then install a Neogamma channel [​IMG]
     
  6. Tachyon1986
    OP

    Newcomer Tachyon1986 Advanced Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    India
    Well, it looks like the guy who sold it to me apparently deleted the HBC to make it look like the real deal lol.
     
  7. aabbccdd

    Member aabbccdd GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    179
    Country:
    Finland
    Just use bannerbomb to install HBC.
     
  8. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    At a guess, I'd say its the original wiigator 0.3 gamma. I remember a lot of channels springing up for that.
     

Share This Page