Good Evening People In The UK, I Have A BIGGGGG Problem With Homebrew

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by AdamRhead, Jun 2, 2009.

  1. AdamRhead
    OP

    AdamRhead Member

    Newcomer
    1
    Jun 1, 2009
    Hello Wii Hackers Of The World..
    Today I Need Your Help Badly..
    I Have 2 Problems..

    Well.. I'll Tell You What I've Done At The Moment And What The Problem Is..
    Ok, I Had These In My Equipment.
    1: Wii (V 3.4E)
    2: Wii Mote
    3: SD Card
    4: Homebrew Channel (Installed On Wii)
    5: Backup Loader (In SD Card)

    So This Is What I Did..
    1: Put In SD Card
    2: Started My Wii Up.
    3: Started Homebrew Channel Up
    4: Nothing............... [​IMG]


    Now Sorry If I'm A Noob..
    I Just Need Your Help.
    If You Could Help That Would Be GREAT! [​IMG]


    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Former GH:M Wii Champion, Now 3rd.
    9901VR On Mario Kart Wii

    Ask For Friends Codes And I'll Give Them To You..

    Skype - quakesteel
     
  2. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    8
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    All apps must be placed in SD:/apps/
    every app has its own folder there and the app itself MUST be renamed to boot.dol
    example: SD:/apps/backup launcher/boot.dol
    also, for the backup launcher to work, you need to install a cIOS

    put the blue in your sig (change it in "My controls")
     
  3. AdamRhead
    OP

    AdamRhead Member

    Newcomer
    1
    Jun 1, 2009
    Thanks Alot



    Not Giving Codes Out Now..
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice