Hacking Goldeneye WAD??

Status
Not open for further replies.

Dookieman

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 1, 2008
Messages
204
Trophies
0
XP
147
Country
United States
I know a working copy is out there, but can anyone confirm this? PM if you can help me locate it as well.
 

King Zargo

I'm a Star
Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
1,188
Trophies
0
XP
347
Country
Nepal
Dookieman said:
I know a working copy is out there, but can anyone confirm this? PM if you can help me locate it as well.

Use google. Don't ask for illegal software.

QUOTE(Dingler @ May 2 2008, 01:10 PM) Can you play GBA games on a slot-1 card?

No, you can't.
nyanya.gif
 

Hardys

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 24, 2008
Messages
37
Trophies
0
XP
56
Country
Gambia, The
huh? there is a working copy around? can anyone send me a Link to this?
 

Prime

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,663
Trophies
0
Age
31
Location
Under your bed
Website
Visit site
XP
501
Country
Dookieman said:
I know a working copy is out there, but can anyone confirm this? PM if you can help me locate it as well.


QUOTE(Hardys @ May 2 2008, 04:07 PM) huh? there is a working copy around? can anyone send me a Link to this?

people:

STOP ASKING FOR ROMS!

God, every since people could install VC games for free on their Wii there has been a out burst of "OMFG Where can i get VC Games from lol?!?!one!!!"

And listen up: PM'ing people (including me) asking itsn't going to help

Google is your friend, use it!
 

Allamahed El-Pol

Member
Newcomer
Joined
Apr 27, 2008
Messages
14
Trophies
0
Location
Deutschland
Website
Visit site
XP
3
Country
Gambia, The
Sure, Google is ur friend. But Mr.Google doesnt know the answer, he doesnt know where we can find the "one and only working goldeneye wad" xD.

So the people here are asking to get it (I would also ask, but asking for roms is on gbatemp illiegal)
I also want to enjoy the good ol' goldeneye on my wii with a classic controller.

جانبي
greets,
Allamahed El-Polster Islam
 

bootmonster

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 26, 2002
Messages
471
Trophies
0
XP
1,460
Country
United States
Is the one floating around PAL or NTSC? Also, does it create a new channel (i.e not replace say S+P) and do saves work?
smile.gif
 
Status
Not open for further replies.
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Spell supercalifragilisticexpialidocious exactly correct or your family dies