Goldeneye "freezes"

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by camurso_, Apr 9, 2011.

Apr 9, 2011

Goldeneye "freezes" by camurso_ at 6:05 PM (838 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. camurso_
    OP

    Member camurso_ GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    540
    Country:
    Portugal
    Hi there! Since I last updated y cfg loader, whenever I try to play Goldeneye, I can´t pass the "press any button to continue" screen. the only button that executes something is the home button.

    Anyone got the same issue?
     
  2. tueidj

    Member tueidj I R Expert

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    2,569
    Country:
    Maybe you should read the "controls" section of the game manual.
     
  3. Ultralex

    Member Ultralex GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    334
    Country:
    Germany
    Plug in the Nunchuck?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Unplug Gamecube hardware.
     
  5. camurso_
    OP

    Member camurso_ GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    540
    Country:
    Portugal
    Thank you for the only intelligent reply. It solved my problem [​IMG]
     

Share This Page