God darn my luck. What is WRONG with my firmware?

Discussion in 'R4 DS' started by PyroSpark, May 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    I'm using an R4 SDHC. Yes I know it's a clone. I know it's unholy but I can't do anything about that.

    I just used panasonic formatter to format my micro sd card as a way to stop the ttreset.dat error. But now that i redownloaded my firmware, there is no background, everything is purple, and when I go to R4 Pandora it says everything can't be read.

    I used this firmware. English.

    Please help. ._. Any ideas?
     
  2. foxgrey

    Member foxgrey GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
  3. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    Darn. No use. Somehow, the famous formatter completely screwed up my R4. How on earth...

    Anyone got random purple backgrounds before? Could it just be a lack of a skin?
     
  4. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
  5. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    R4 revolution. Though I think I might know the problem. This only came up from using the panasonic formatter, but whenever I formatted using my comps natural formatting, it worked fine. So I'll try that, since it should be reading it's old firmwares anyway. >_
     
  6. KevFan

    Member KevFan GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Ireland
    well i dont use the latest firmware for R4 SDHC cause the R4 Pandora thing seems like a really bad version of ysmenu and that reset thing never works
    thats why i use v1.32 with the real ysmenu instead
     
  7. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    Okay, you say ysmenu is better? If I get ysmenu would I get rid of my ttreset.dat problem? could you link me? ._.

    NOTE: OMFG i GOT IT WORKING THANK SWEET HEAVENS OF HELL!!!!

    Ysmenu, that's sauto's thing?

    Oh, nvrm, got that working too. Thanks people!
     
  8. .Darky

    Member .Darky GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    1,163
    Location:
    Lima
    Country:
    Peru
    Oh, look, it's PyroSpark.
     
  9. PyroSpark
    OP

    Member PyroSpark GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    451
    Country:
    United States
    Oh, you. Hey.....yeah. Darky, SF3. Right.
     
  10. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Topic closed at OPs request! [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page