Ghostbusters

Discussion in 'Wii - Hacking' started by spritefreak, Jun 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Jun 23, 2009

Ghostbusters by spritefreak at 12:02 AM (897 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    So I have been redin threads about this game and getting completely confused as there are so many solutions to resolve the green screen freeze. I am currently using 3.2U firmware and the backup loader gamma. I do not use the USB loader, but all my backups are on DVD. I am trying to get a straight answer to resolve the issue with this game. PLEASE HELP!
     
  2. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    Use NeoGamma r4, with the 002 fix on.

    Backup Launcher is Really outdated.
     
  3. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    start reading from here


    the most successful method to date is to use the NEOGAMMA R4 loader and soon as the Wiimote warning screen appears press the eject button the disk will eject and will ask you to reinsert the disk when you do this the game will load [​IMG]

    for more info read the linked to thread above!
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,941
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    It needs ANTI 002 fix...
     
  5. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    depends on your cIOS version actually.

    From the maker of NeoGamma R4:

     
  6. jabmaster2

    Member jabmaster2 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    United States
    I've never been able to get past the strap warning screen with DVD. I got it to run through USB with neogamma r4 perfect though with anti 002 fix on. I'm on cios rev10
     
  7. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    hmm, bad burn maybe?
     
  8. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    So is NeoGamma just an application on the SD card that is run from the Homebrew channel, or do you have to load it onto the Wii?

    Secondly, is it necessary to get the cIOS 38 rev13a?
     
  9. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    Its not necessary, its just makes things easier.

    I use Rev 10 since I hate restarting every time I finish playing a game (Rev13 Has that bug).

    WiiPower made it so NeoGamma is able to play this and indy on Rev10, It just requires different settings.

    and NeoGamma Can be run through the homebrew channel.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page