Getting R4 error msg when trying to load roms

Discussion in 'R4 DS' started by BeanBun, Nov 11, 2007.

Nov 11, 2007
  1. BeanBun
    OP

    Newcomer BeanBun Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    When trying to load some roms I get the error "Could not load data please turn the power on and off".
    This only happens on some roms, not all of em. Does anyone know how to fix this?
     
  2. skarthebloodchild

    Member skarthebloodchild Keep It Old School

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    2,215
    Location:
    Greece
    Country:
    Greece
    reformat your sd card and try some other roms.
    also trry latest firmware of r4.
     
  3. Grimalkin

    Member Grimalkin Waaaaaaaah!

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,173
    Country:
    Canada
    Coudl you at least post which roms you're trying to load?

    Update your firmware.
    and ARM7 patch.

    EDIT: Not to mention, that's the exact message you get from an ARM7 protected game.
     
  4. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    Definetly needs an ARM7 patch.

    I bet it's W:OW2 or Ben10.

    ~Nero
     
  5. BeanBun
    OP

    Newcomer BeanBun Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Thanks for the help. Updating the firmware solved the problem
     

Share This Page