get wii up to date

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sahduk, Jul 15, 2009.

Jul 15, 2009

get wii up to date by Sahduk at 5:27 PM (1,389 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    The last thing I did to my wii was install the gamma loader along with cios36 rev 5 and recently iv gotten a copy of conduit and it wouldnt play, what am I missing for it to work?
     
  2. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
  3. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    should I get the latest version or should I get all of them?

    ok so I downloaded rev 10 but I dont have wifi so how do I do the wad installation?
     
  4. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Try Cios Rev 13(a) first. Then you may need a missing ios.
     
  5. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    You'll find needed wads, if you browse up one dir @ the link above. Everything else is written in the readme file.
     
  6. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    what wad should I use theres way to many
     
  7. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Take a look in the README.txt that comes with cIOS installer.
     
  8. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    we istalled everythig you told me to and the game still doesent work what shale i do??

    Posts merged

    installed*
     
  9. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    What do i need to do. It keeps saying Dvd error and the some numbers i need help.
     
  10. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    What shale i do?? i done everything you told me to do and it still doesent work What shale i do now?
     
  11. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    What shale i do?? i done everything you told me to do and it still doesent work What shale i do now?
     
  12. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    What shale i do now?
     
  13. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    What shale i do now?
     
  14. Sahduk
    OP

    Member Sahduk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    242
    Location:
    UK
    Country:
    United States
    What shale i do now?
     
  15. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    you shale stop bumping every 5 minutes.
     
  16. MaGnUmKiLLa

    Member MaGnUmKiLLa GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    157
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Who'd have thought? A guy has a general concern but, it's not related to loading off a hard drive so you pricks don't care.
     
  17. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    Use a better loader like neogamma R6.
     
  18. WalkerOfTheDay

    Member WalkerOfTheDay GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Are you calling me a prick sir ??

    My warn level is at 10% for calling somebody an idiot, so i'd watch it dude...
     

Share This Page