Get Backup Games to Load Through The Default Wii Disc Channel

Discussion in 'Wii - Hacking' started by traavismaavis, Jan 27, 2009.

  1. traavismaavis
    OP

    Newcomer traavismaavis Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
  2. Niborz

    Newcomer Niborz Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Australia
    Yeh i dun this but half my games dont boot properly like dis and you can move the channel as well!!
     
  3. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    what a great breakthrough!!!!1111elevenone!!! [​IMG]
     
  4. BL4Z3D247

    Member BL4Z3D247 GBAtemp Stoner

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    614
    Location:
    I'm so high I don't even know!
    Country:
    United States
    lol... be nice [​IMG]
     
  5. Skarface05

    Member Skarface05 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    453
    Location:
    Bath
    Country:
    United Kingdom
    COME ON - CLOSE THIS THREAD - and dude - its not new, but thanks for trying to help.

    [​IMG]
     
  6. dnmn8r

    Member dnmn8r GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    404
    Location:
    sydney
    Country:
    Australia
    z0mg1!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111!!1```1`1`````~~~~~~~~~~~~

    U r teh 1337357 haxx0r in 73h w0rldz!













    dam noobs
     
  7. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    normally i am a very handsome guy, but sometime something like this slips through my fingers. didn't meant to be rude [​IMG]
     

Share This Page