GCMutility question

Discussion in 'Wii - Hacking' started by borley, Jul 27, 2007.

Jul 27, 2007

GCMutility question by borley at 3:12 PM (1,079 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. borley
    OP

    Newcomer borley Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    United Kingdom
    Hi i can add gamecube iso`s and even shrink iso`s but when it comes to making the final iso`s it comes up immediatly with an error meassage in french, looks like it`s saying something about progress bar, i could be wrong. Anyway has anyone got any ideas what the problem might be?
    Thanks
    Borley [​IMG]
     
  2. borley
    OP

    Newcomer borley Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    United Kingdom
    anyone have any suggestions?
     
  3. borley
    OP

    Newcomer borley Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    United Kingdom
    Hi i think the problem is that you can`t fill a whole single sided 4.7gb dvd, it will create an iso if it`s around 2gb, is this right?
    Thanks
    Borley
     
  4. HipN

    Member HipN GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    548
    Country:
    Canada
    Try using WiiUI 140
     

Share This Page