GC on Wii acting weird ?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by MDeth, Feb 25, 2010.

Feb 25, 2010

GC on Wii acting weird ? by MDeth at 7:29 PM (667 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. MDeth
    OP

    Newcomer MDeth Newbie

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    So, I have a softmodded wii, that HAS had gamecube backups working. It randomly stopped working and I didn't install a new cIOS or anything.

    I installed the new rev17 and the cmios v8, and it worked 2 days ago. The next day, it wont work again.
    Any thoughts ?

    -MDeth
     
  2. MDeth
    OP

    Newcomer MDeth Newbie

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    soo....apparently its my media? Im using sony dvd-r's....i just burned Rampage, and it worked. So do they get to scratched, or can it just 'fade' ?

    And half of the games were tested then put in a case and havent been used...but dont work.
     
  3. samagon

    Newcomer samagon Advanced Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    Get yourself some Taiyo Yuden DVD-Rs. They are definately the best for backups. I have a stack of PS2 games burnt a couple of years ago. Most of the Memorex discs refuse to boot, but every single TY disc works without a hitch.
     
  4. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Did you clean your lens with an original ninty lens cleaner they work great and solve most read problems
     

Share This Page