GC blackscreens after reinstalling RVL mios v10

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Starwolf122, Jan 19, 2015.

  1. Starwolf122
    OP

    Starwolf122 Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Aug 2, 2014
    United States
    I used dios mios for a time, but decided to go back to regular. I uninstalled dios mios and all versions of mios then reinstalled v10 from nusd. Im still getting blackscreens any ideas?
     
  2. gburgue

    gburgue GBAtemp Regular

    Member
    145
    18
    Nov 12, 2011
    Argentina
    Try to reinstall BC (latest version) too.
     
  3. JaapDaniels

    JaapDaniels GBAtemp Fan

    Member
    361
    66
    Apr 22, 2012
    Netherlands
    and remove any preloader/boot2 settings.
     
  4. Starwolf122
    OP

    Starwolf122 Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Aug 2, 2014
    United States
    So i have priiloader, do I need to completely uninstall it? ,Temporarily?
     
  5. JaapDaniels

    JaapDaniels GBAtemp Fan

    Member
    361
    66
    Apr 22, 2012
    Netherlands
    no just rename the map on the sd-card temporary the settings in preloader/boot2 can conflict in some cases with mios it's rare, but with latest mios and cioses and bc and system menu you don't need it except for recovery when ever you got your wii bricked.
    you could also use nandclean to reset your settings but it's not stable and never made stable, remake a boot2 or priiloader would be best if you like it. oh and before you install dios mios or cmios, first reinstall Original mios latest edition.
     
  6. Starwolf122
    OP

    Starwolf122 Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Aug 2, 2014
    United States
    Thanks for the help guys, ill try that last post and keep you updated on whats goin on