GC Action Replay on Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by antonkan, Aug 27, 2009.

Aug 27, 2009

GC Action Replay on Wii by antonkan at 8:10 PM (1,698 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. antonkan
    OP

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    When I use the GC Action Replay backup disc (not retail), it gives me "An error has occurred" in the dark, black background.

    Can someone help me for the solution?

    EDIT: I tried any GameCube loader and still gives me "An error has occurred." Can someone help me?
     
  2. nightbreed813

    Newcomer nightbreed813 Advanced Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    86
    Location:
    United States
    Country:
    United States
  3. antonkan
    OP

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    Found the solution: Downgrade to MIOSv4 and Action Replay is now working, but it needs the Action Replay hardware into the Memory Card slot B. Where can I buy GC Action Replay?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    I think you can have any GC mem card in slot B
     
  5. nightbreed813

    Newcomer nightbreed813 Advanced Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    86
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    The link i posted earlier has the answer
     
  6. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    Not any GC mem card, it need to be one of them slightly bigger ones, as ut requires 256 blocks, and iirc the standard mem card has only 50/60 ish.

    I'll dig up a link and send it to you of a modded AR that launches from a channel (so no disc required) can use any cMIOS and works with the normal smaller size mem cards.
     
  7. DGenerateKane

    Member DGenerateKane GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    330
    Country:
    United States
    Oooh i wouldn't mind that link!

    I use an intec 8mb memory card, don't recall how many blocks that is though....
     
  8. HellFireXS

    Newcomer HellFireXS Advanced Member

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    96
    Location:
    British Columbia
    Country:
    Canada
    I would also love that link, I already have a legit Gamecube Action Replay disc and the large memory card it came with, but the disc wont load in my wii.
     
  9. Pistol

    Newcomer Pistol Newbie

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Me too please [​IMG]
     
  10. Smash Br0

    Member Smash Br0 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    504
    Country:
    United States
    I would also like to know that link... Thanks in advance. [​IMG]
     
  11. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    Interesting. I also have the legit disc and MIOS v4 installed, but loading it from a channel would be nice.

    Anyways I've managed to dig up a link:
    http://board.gscentral.org/showthread.php?t=27787

    I'm not sure if this link is completely legal though.

    @mods, if you think this link is illegal, feel free to delete it.
     
  12. Slowking

    Member Slowking GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,396
    Country:
    Germany
    It actually originated here: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=119...p;#entry1595183 [​IMG] (we talked a lot via PM that's why there isn't much in the thread)
    It's basically the combination of Wii Gamecube Homebrew launcher and an action replay dol, with codes transfared to the memory card on slot B.
     

Share This Page