GBM Question

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by Sterling, May 16, 2010.

May 16, 2010

GBM Question by Sterling at 12:13 AM (999 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    Well I just received my GBM + G6 Flashcard from GBATemp fellow member VVoltz (It looks great, and works great, gotta [​IMG] ya' VVoltz!). I got to looking at my Micro, and I noticed the absence of a traditional GBA Link. How in the name of Hell do I link with another GBA?!
     
  2. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,815
    Country:
    Antarctica
  3. Sterling
    OP

    Member Sterling GBAtemp's Silver Hero

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    4,023
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,815
    Country:
    Antarctica
    you still need to get the link cables if you don't already have one.
     
  5. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,815
    Country:
    Antarctica

Share This Page