GBAtemp coocooness?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by juggernaut911, Jan 4, 2007.

Jan 4, 2007

GBAtemp coocooness? by juggernaut911 at 9:04 PM (834 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. juggernaut911
    OP

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    GBAtemp homepage or wutever down??? I can only get into the forums... with RSS feeds. ne 1 else having problems? no, its not my computer cuz this is the only site that does it!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG]


    1 word: GOVERMENT CONSPIRACY!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. Bowser128

    Member Bowser128 King Koopa

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    506
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    It's fine for me [​IMG]
     
  3. MR_COW

    Member MR_COW GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Messages:
    426
    Location:
    PA, USA
    Country:
    United States
    It was a few minutes ago, its good now.
     
  4. Tripp

    Member Tripp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    288
    Location:
    South East Florida
    Country:
    United States
    I have not seen any issues in the last few hours... [​IMG]
     
  5. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
  6. mthrnite

    Former Staff mthrnite So it goes.

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    4,523
    Location:
    th' south
    Country:
    United States
    It's a HIT!!!
    [​IMG]
    They sank our Pirate Ship!!!
     
  7. Verocity

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    lol Mthrnite you have too much time on your hands. I had an error earlier saying "Cannot find release" Or something like that.
     
  8. Foie

    Member Foie That one guy

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    867
    Location:
    Clackamas, Oregon
    Country:
    United States
    I missed it :'(

    (I don't know why I'm sad)
     
  9. Dark_Lord Malik

    Member Dark_Lord Malik Proud Pakistani

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    1,106
    Location:
    Sindh
    Country:
    Pakistan
    Yeah it was down Last Night here. I could`nt access the forums or the Homepage. There was a Error saying that there are too many Users online i wonder how many people were browsing the Forums at that time.
     

Share This Page