GBAtemp client for Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Anon10W1z, Apr 13, 2012.

Apr 13, 2012

GBAtemp client for Wii by Anon10W1z at 1:00 AM (885 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Anon10W1z
    OP

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    So now I'm in a situation where my computer's hard drive is now dead and I get on GBAtemp less often (using other computers). One day, when I attempted to view GBAtemp.net on my Wii using the Internet Browser, I couldn't sign in to GBAtemp (the dialog never showed up). I'm not a Wii programmer, so I'm wondering if anyone can make a GBAtemp client for the Wii? It's been on my mind ever since I joined the GBAtemp community.
     
  2. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,774
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Just use the mobile version, should work fine.
     
  3. Anon10W1z
    OP

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    No, new posts can't be made.

    PS. I just wanna see a proprietary version for the Wii.
     
  4. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,774
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Uhh...yeah, they do. I'm fairly certain, as I used to use my Wii as a browser before. I'm pretty sure they won't make a proprietary version for the Wii, so either make it yourself or figure something else out. Sorry.
     
  5. Coto

    Member Coto GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2,274
    Country:
    Chile
    GBATemp relies on html,java,jquery, php among others. Those require a web browser to work (the code is compiled and parsed by a browser). There's no such "client", but Opera, or another web browser solution.
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    The forum has changed, I wouldn't be surprised if the new one needed some styuff the wii's browser doesn't do.

    PHP is server-side, the browser doesn't even know it exists.
     
    1 person likes this.
  7. DeadlyFoez

    Member DeadlyFoez Banned

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    5,223
    Country:
    United States
    Hey man, if you need another hard drive that badly then if you pay the shipping and tell me whether you need an IDE drive or a SATA drive then I will ship one of my kick around ones that I just use for data backup. Most of my spare drives that am willing to pass off are 40gb or 80gb. IDK how long they will last but it will be at least something. PM me if you're interested. I think we can get shipping to be under $5.
     
  8. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,821
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    Since the opera browser for the Wii is closed source, you can't do anything about it if something on GBAtemp doesn't work with it. And I don't think IPS would care enough to fix their forum software for the Wii's browser. Perhaps Costello and tj can come up with a solution for you.
     
  9. snikerz

    Member snikerz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    501
    Country:
    Liechtenstein
    Why don't you just use GC-Linux? I've been using the Wii as my only computer for about a year now, works great.
     
    1 person likes this.
  10. Anon10W1z
    OP

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    Whatever.

    PS. @DeadlyFoez I have a hard drive already, but thanks for the offer.

    And @snikerz suggested gc-linux, thanks.
     
  11. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    This implies that you can sign in with the mobile version. So you could try signing in with the mobile version, then switch to the full version, seeing as how it was signing in that did not work in the full version. Of course, there are quite possibly other features of the full version that won't work, but that might at least get you past the sign-in process.
     
  12. Anon10W1z
    OP

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    It doesn't let ya sign in. (m.gbatemp.net)
     
  13. Anon10W1z
    OP

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    Guys who may try to bump this thread: Issue solved!

    Go to the mobile site by changing the theme to the "IP.Board Mobile" one. Sign in from there, and it will take you back to the desktop site!
     

Share This Page