GBA Mode buttons mapping ?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by DiNo29, Dec 12, 2007.

Dec 12, 2007

GBA Mode buttons mapping ? by DiNo29 at 12:56 AM (931 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. DiNo29
    OP

    Member DiNo29 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    288
    Country:
    France
    Hey
    I just started playing Rockman Zero (3) on my DS with Supercard SD, having finished Megaman ZX Advent. But the buttons are horrible. Only A and B can be mapped (and L,R,start,.... of course), which is normal for a gba game, but A and B positions are horrible for a megaman. It should be B and Y.
    So, is there any way to use the Y button in gba mode on the DS ? Map it so it act as A ? I really can't play megaman without it :/.
    Thanks
     
  2. Grimalkin

    Member Grimalkin Waaaaaaaah!

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,173
    Country:
    Canada
    Nope. But there was a special chip that did it before, but I think it was for the DS Phat only.
     
  3. SuperGeek

    Newcomer SuperGeek Advanced Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    [​IMG]

    Link please?
     
  4. Armadillo

    Member Armadillo GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    3,108
    Country:
    United Kingdom

Share This Page