GBA Backup Tool V0.1 won't back up some saves.

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Jordan10la, Dec 24, 2008.

Dec 24, 2008
  1. Jordan10la
    OP

    Member Jordan10la GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    I doesn't give me the option to back up any of these saves. The option is faded. I successfully backed up 3 other ones today. I'm still using version 0.1 because whnever I try to download the new version AVG alerts me and I can't figure out how to ignore the warning and keep the file.
     
  2. ashxu

    Member ashxu GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    205
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Can't you manually back up the saves?
     
  3. Jordan10la
    OP

    Member Jordan10la GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    How?
     
  4. Wok247

    Newcomer Wok247 Advanced Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    74
    Location:
    In font of my computer
    Country:
    United States
  5. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,747
    Country:
    United Kingdom
    Activision Anthology - Interesting as it has caused problems with various carts in the past, it may be a faulty save detection method (the only way is to scan the entire rom for EEPROM, SRAM or FLASH in ASCII and then the subtype and some more)

    Konami Arcade Advanced - has no save as far as I know.

    Superstar Sega? Do you mean mario and luigi - superstar saga (only game with a similar name I know of). No idea about this one.
     
  6. Jordan10la
    OP

    Member Jordan10la GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    Yeah that is what I meant. Also as for the late reply I have a habit of making threads then forgetting about them until I remember I had the problem and go to make a new one. This time I remembered before I made one though.
     
  7. Jordan10la
    OP

    Member Jordan10la GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    Accidentally double posted, had router problems and didn't think it went through the first time
     

Share This Page