1. ShinkoNet

    OP ShinkoNet Obsessed with Touhou
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Messages:
    116
    Country:
    I'm on an old3DS 9.2.0.20E sysNAND and latest version (10.3E) emuNAND.

    I am using the latest gateway version (3.6.1)

    No matter what entrypoint I use (browserhax, homemenuhax, or spider) to get into gateway, when the emunand loads it doesn't show any games when I press select. The game bar that appears on the top screen simply doesn't load. Nothing happens.

    Any CIAs I have installed work fine, all wrapped up like presents due to both nands still linked (and they can launch fine too but I don't want to format anything because it's too late lol)

    It worked a while back, but when my emunand was on 10.1E for a bit it stopped working (it was working on 10.1E before)

    Can someone help? I want to load my .3ds backups (cias take too long to install :()
     
    Last edited by ShinkoNet, Dec 30, 2015
  2. keubibo

    keubibo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    90
    Country:
    :D any problem with your select button ? try to press it again
     
  3. ShinkoNet

    OP ShinkoNet Obsessed with Touhou
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Messages:
    116
    Country:
    Select works as intended for anything else other than launching the gateway rom menu.
     
  4. keubibo

    keubibo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    90
    Country:
    I'm very sorry about that. I just upgraded emunand 9.9 of my EU O3DS (sysnand 4.5) to 10.3-28E (by gw ver 3.6.1) and everything work fine, pressing select button also show me the "gw game menu", CIA is working fine too... :yaynds: The difference between my EU O3DS and yours is the Sysnand fw, (mine is 4.5, yours are 9.2)
    Sorry for didn't give you some solutions... maybe you should wait for GW fixing or some solutions come from others pro-guys. Good Luck :)
     
  5. Pedeadstrian

    Pedeadstrian GBAtemp's Official frill-necked lizard.
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    3,957
    Country:
    United States
    Have you tried getting another copy of launcher.dat or formatting the microSD card in your Gateway cart?
     
  6. reiyu

    reiyu Canadian, eh?
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    Canada
    did you by any chance just got the 3.6.1 update on your internal SD card and didn't update the cart itself?
     
  7. ShinkoNet

    OP ShinkoNet Obsessed with Touhou
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Messages:
    116
    Country:
    I copied the launcher.dat again after I realised that the gateway menu said it was version 3.2.2.

    I probably put the launcher.dat into the microSD last time due to it being 3AM so it's my fault :(

    Well, now that Gateway is v3.6.1, the select button is working! Hooray.
     
    m_babble likes this.
  8. reiyu

    reiyu Canadian, eh?
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    Canada
    nice. good for you mate! enjoy your gateway!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - pressing, Gateway, emuNAND