Gamecube throu USB

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by megahunter, Jan 23, 2010.

Jan 23, 2010

Gamecube throu USB by megahunter at 7:50 PM (1,407 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. megahunter
    OP

    Newcomer megahunter Advanced Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    55
    Location:
    sweden
    Country:
    Sweden
    i know it's been said that it can't be done and all that. BUT what if you could copy the usb drivers from example Waninkoko's cIOS and put it into a cMIOS isnt there a chance that would work or has it already been tried?
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG]

    if it was that easy it would of been done by now
     
  3. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    NO

    Not only would we have to modify MIOS, we would probably also have to greatly modify both BC and boot2
     
  4. megahunter
    OP

    Newcomer megahunter Advanced Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    55
    Location:
    sweden
    Country:
    Sweden
    i know but you never know if anyone has thought of it?
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    The problem is that changing the MIOS is not enough
    You'd need to change the BC and Boot2 too, and you have to be a really good coder to do that

    And the MIOS works different than a normal IOS, so its not just Copy - Paste
     
  6. megahunter
    OP

    Newcomer megahunter Advanced Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    55
    Location:
    sweden
    Country:
    Sweden
    i see, well lets hope somebody will be able to do it soon
     
  7. Dark-Aries

    Newcomer Dark-Aries Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    put it this way, does the wii use usb ports when in GC mode...no.


    That's how I think if it. Until somebody miraculously can get usb working when in GC mode, I'm happy with just making multi iso backups.
     

Share This Page