gamecube emulator problems on wii

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by thegame07, Nov 9, 2007.

Nov 9, 2007
  1. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    Well I was playing some snes games on my wii and when I went to save on my gamecube memory card it was giving me an error "unable to mount memory card" I also didn't have any problems yesterday. Does anyone have any ideas what's wrong?
     
  2. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    was it a gamecube sd card coverter or an actuall memory card
     
  3. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    the official gamecube memory card
     
  4. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    i save my data on a 3rd party card so it could be a problem thats its official
     
  5. thegame07
    OP

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    I have some more info now sometimes it is working when I unplug my memory card and put it back in however I have to do that about 20 times for it to work :| I have tried saving in my gamecube games and have no problems at all.
     

Share This Page