Gamecube Backup Launcher problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by ertre, Sep 2, 2009.

Sep 2, 2009
  1. ertre
    OP

    Newcomer ertre Advanced Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    98
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Netherlands
    Whenever I start GCBL it just auto starts the first game on the disk, which keeps me from playing the other games on the disk.
    It didn't always have this problem as I have played the other games before but now he just auto start the first one.

    thnx for any help
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    which backup launcher are you using and which program are you using to make your multigame ISOs?
     
  3. ertre
    OP

    Newcomer ertre Advanced Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    98
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Netherlands
    I'm using Backup Launcher 0.2 and I used Gamecube Multigame ISO Creator to make the multigame ISO's.
     
  4. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    did some quick searching but i can't find any issues remotely similar to yours. I personally had issues with 0.2 and reverted back to 0.1 Xi. You can try that to see if it helps. 0.2 only added compatibility for a couple of games.
     
  5. Covarr

    Member Covarr Sentient Cash Register

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    872
    Location:
    Far East of Eden
    Country:
    United States
    Hummdedumm...

    Have you tried reinstalling GCBL and cMIOS?
     
  6. ertre
    OP

    Newcomer ertre Advanced Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    98
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Netherlands
    Thnx for your help, I re-installed everything that has some sort of connection to GCBL and it fixed the problem.
     

Share This Page