Game suddenly stops to work.

Discussion in 'Supercard' started by Happiness, Sep 26, 2006.

Sep 26, 2006
  1. Happiness
    OP

    Newcomer Happiness Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    11
    Country:
    Sweden
    Hi!

    I moved my game "Castlevania" with a save from the supercard and then moved it back again in another folder.

    Now I get a white screen when I try to start it..

    What to do? I dont want to loose my save.
     
  2. legendofphil

    Member legendofphil Phil no Densetsu

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Messages:
    2,214
    Country:
    United Kingdom
    That shouldn't happen, I do that all the time and it hasn't affected me.
    Try patching the game again and use your existing save game when you copy it to your card.
     
  3. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    I'm not sure what you did, your post is ambiguous. But the save shouldn't be lost, just hold on to the .sav file and repatch the game again and copy it back on the supercard and replace the .sav file with your old one.
     
  4. Sc4rFac3d

    Member Sc4rFac3d GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jul 30, 2005
    Messages:
    1,629
    Country:
    Netherlands
    Happened with me too sometime with Tetris DS, strangely enough it started working after several days. Maybe because I had connected the CF with my computer and put some other games on it. Don't know, it was weird.
     
  5. Happiness
    OP

    Newcomer Happiness Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    11
    Country:
    Sweden
    I've repatched the game and overwritten the existing gamefile. Now it works again..

    Really wierd.. Maybe some homebrew program corrupted the game's data?

    Thanks for your fast replies
     

Share This Page