G6Real menu screen

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by vcdking24, Oct 12, 2007.

Oct 12, 2007

G6Real menu screen by vcdking24 at 3:29 PM (521 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. vcdking24
    OP

    Newcomer vcdking24 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    I have a G6 real firmware 2.3...if Im in the middle of a game, is there a way to get back to the menu screen, without having to power cycle the DS? [​IMG]
     
  2. VenomSymbiote

    Newcomer VenomSymbiote Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    If the games able to use the G6's own soft reset function, just turn it on and hold whatever buttons you set it to. I've run across some games that don't work with soft reset, but not many.
     
  3. hanman

    Member hanman I'm a pretty lucky guy

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    715
    Location:
    Galbadia Garden
    Country:
    United States
    you have to enable soft reset in the G6 menu before you start the game.
     
  4. vcdking24
    OP

    Newcomer vcdking24 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    Thanks for the quick response. [​IMG]
     

Share This Page