G6 PDA

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Russetts, Sep 2, 2007.

Sep 2, 2007

G6 PDA by Russetts at 10:02 PM (1,056 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Russetts
    OP

    Newcomer Russetts Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    I have a G6DS Real NDS and I have downloaded the PDA English version. I transferred it to the G6 and I cant seem to get working. It is just a file on the card. I am Newbie so please be gentle.

    Any help, greatly appreciated.
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
  3. bulletmark

    Member bulletmark GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    136
    Country:
    Australia
  4. Russetts
    OP

    Newcomer Russetts Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    It's not working. When I go to My PDA, it says (Copy PDA into G6 U-disk) I put it right onto the root directort, next to a file called System and a file called NDS.
    Please help me!!!
     
  5. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Are you dragging the files into the root? or the whole Pda folder? You need to drag the Whole PDA folder into the root of your G6 Real. See if that works.

    [​IMG]
     
  6. ridgecity

    Member ridgecity GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    759
    Country:
    Mexico
    Hey G6 Team, are you part from the creators of the card? do you know why if the skins is too complex (lots of details) it freezes the card? How can I avoid that? Is there a workaround?
     
  7. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Too many details? Freezing may occur if a file that needs to be used for the skin is too large, the incorrect size or an incorrect quality
     
  8. VenomSymbiote

    Newcomer VenomSymbiote Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    I sadly have problems with my G6 PDA as well, which is a shame as I enjoy it a great deal better than DSOrganize. If I copy the folder onto my card, it works fine. I can go in and fiddle around and everythings cool. Then after a day or so I go back in to do something and it locks up the entire DS, requiring I turn it off and on again. Oddly enough it also usualy means one of the ROMs got corrupted, but it still doesn't make sense as I don't do anything different than usual. Except maybe play some SNES roms on SNEmulDS. I don't see how that could mess anything up for the PDA or ROMS file tho...
     
  9. ridgecity

    Member ridgecity GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    759
    Country:
    Mexico

    I was trying to make a skin and had sand as background so every pixel had something and it would never run. I only could make it run if I added a large black area, then it would work, but it kind made the skin look not what I wanted so I dropped it. I don't know, I'm sure there is a memory allocation limit of some way, not a color issue or memory size since most images end up being the same size with lots of colors or plain black.
     
  10. Russetts
    OP

    Newcomer Russetts Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Thanks Everybody. I finally got it working!!!
    Woo Hoo
     

Share This Page