G6 Lite + ROM 0124 Nintendogs Chihuahua (E)

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by JilSander, Aug 22, 2006.

Aug 22, 2006
  1. JilSander
    OP

    Newcomer JilSander Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    Hi,

    I had a quick search about this problem, DL Lite + Passcard3 + G6 Lite and found that other people were having the same problem than me with the ROM 0124 Nintedogs Chihuahua (E).

    Does any one of you have a hint to make it work properly ?

    My G6 Lite is updated with the 4.3 loader.

    Thanks,
    JS.
     
  2. Deaddy

    Member Deaddy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    568
    Country:
    Canada
    You could try the US version. I've been playing it, though not with 4.3 yet.
     
  3. JilSander
    OP

    Newcomer JilSander Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    The US version works fine. However, I wanted it in French since it is not for me... but for someone who don't speak English.

    Can someone try it and tell me if it works fine or not and its configuration ?

    Cheers,
    JS
     
  4. Hypnotoad

    Member Hypnotoad GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    312
    Location:
    Space.
    Country:
    United States
    I just tried this rom on my G6, and it seems to freeze up everytime you enter the kennel and see the dogs.

    G6lite - 4.3 firmware
    SuperKey

    So for I've tried it at:

    DoFat/NoTrim - freezes up at kennel
    Safe Mode/NoTrim - freezes up at kennel
    Directly Copy/NoTrim - Doesn't even boot up game, freezes at white screens.

    For whatever reason the U-Disk software doesn't give me the option to transfer the rom over as "Normal" under tab #2.

    Looks like this rom just doesn't like the G6lite as of now. Maybe load up one of the other Nintendogs (E) roms for your friend? [​IMG]
     
  5. mauru

    Newcomer mauru Newbie

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    France
    i wanted this game in french but it doesn't work for me too, it seems the g6 team forgot this game in the g6 firmware.

    i sent a mail to the g6 team(info@g6flash.com) but i didn't get an answer [​IMG]

    the us version works fine though
     
  6. JilSander
    OP

    Newcomer JilSander Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    Keyser Soze,

    Thanks for the reply. I had the exact same problem and was wondering why the normal mode didnot work.
    I guess I'll do like mauru and send an email to the G6 team.
     
  7. ipumuk

    Member ipumuk GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Location:
    Munich / Germany
    Country:
    Germany
    has this problem been solved somehow already? is there a workaround? i would love to play it in german ;(
     

Share This Page