FS Toolbox 0.2 !

Discussion in 'Wii - Hacking' started by nicksasa, May 30, 2009.

May 30, 2009

FS Toolbox 0.2 ! by nicksasa at 8:52 PM (1,085 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. nicksasa
    OP

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    http://wiibrew.org/wiki/FSToolbox

    Changelog :
    Fixed code dump on dumping + 10 MB tested 130 MB without code dump now (probably more )
    Added function to change the IOS a channel uses by patching the tmd & fakesigning it

    Credits :
    Patchmii : the fakesigning code
    Wiipower helping me out with much things
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    so this can be used to install IOS when Wad Manager can't kind of..?? [​IMG]
     
  3. nicksasa
    OP

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
  4. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    Thanks for the update nick
     
  5. Linuks

    Member Linuks GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    299
    Location:
    France
    Country:
    France
    That's would be great, coz I have the same problem :=)
    And thanks for the update!
     
  6. fogbank

    Member fogbank GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    and recompile, but I'd rather see the menu etc..
     
  7. fogbank

    Member fogbank GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    I'll try a few more
    Code:
    printf("\n");
    lines in ios_selectionmenu() before
    Code:
    printf("Select the IOS to load for FSToolbox : %3d", list[selection]);
    Anyway I just thought someone might like to know [​IMG]
     
  8. fogbank

    Member fogbank GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    Bah...

    I was running the small .dol file included in the archive. Using the big one I can see the IOS selection screen.

    However after a minute or so the "music" stutters and the screen freezes. Once the music stops the controls respond again. And the title list is too long for the screen if I go into 00000001 (same as first version).

    Otherwise this is working well and it is great being able to select IOS249 and have ES_Identify working [​IMG]
     
  9. jservs7

    Member jservs7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    891
    Country:
    Puerto Rico
    Sorry for the noobish question, but would app be a more advanced version of FS Browser?
     

Share This Page