Friend Codes in Signature

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Hehe Moo, Oct 12, 2008.

Oct 12, 2008

Friend Codes in Signature by Hehe Moo at 5:31 AM (1,390 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Hehe Moo
    OP

    Member Hehe Moo Moo?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,137
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Hi guys!

    Its me again, your friendly neighbourhood GBAtemp.net noob. xD

    Ok onto the question. How do I put my FriendCodes into my sig? I've seen people with it, and I too, would like to post mine into my sigs.


    Thx!

    ~Hehe Moo.
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,185
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    well one way would be to go into your profile and input friends codes there
    then take a screen cap of the FC and icon, do a cut and copy of the FC then save it as a pic then upload it then just insert the link into your sig
     
  3. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
  4. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
  5. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,185
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    guess thats a lot faster [​IMG]
     
  6. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    plus, when you update your FC set on here, the graphic automatically changes... just tested it... lol
     
  7. Hehe Moo
    OP

    Member Hehe Moo Moo?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,137
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Hey guys...

    Not sure if this is happening for anyone else.. but how come my friend codes in my sig suddenly disappeared?
     
  8. Pimpmynintendo

    Member Pimpmynintendo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    608
    Location:
    Arkansas
    Country:
    United States
    I am having the same problem. Also I can't get into the friend code database I am getting an IPS Driver Error.
     
  9. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    havent tried going in to edit mine but mine arent showing up in my signiture either.
     
  10. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    GBAtemp's friend code thingy is apparently broken, so jdbye's friend code thingy can't get friend codes from GBAtemp's friend code thingy, so the friend code thingy in your sigs doesn't have any friend codes.

    Tell Costello or Narin about it.
     
  11. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Instead of telling us to tell them, why cant you do it eh?
     
  12. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Because I don't care.
     

Share This Page