Gaming Fresh N3DS, upped to 10.3.0-28U, Browserhaxed, Youtube not loading

TheGlow

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 23, 2013
Messages
193
Trophies
0
Location
Da Bronx
XP
303
Country
United States
I had gotten a new 3DS and had 9.9 on it but I couldnt get Browserhax to work right, tried Tubehax DNS and what not, no dice. So I undid all that and updated it and did browserhax and homemenuhax on it.

Everything seems fine, exported and imported some hacked pokemon. Now my daughter tried to load up youtube and it it just hangs. Top screen shows Youtube and L/B for Back, R/A for forward. The buffer circle shows for a moment then nothing. Pressing L or B will show that buffer circle for a second again, no other buttons do anything. bottom screen is blank I deleted it and redownloaded from eshop, no difference.
Think maybe DNS related I confirmed set DNS back to auto. I manually changed it to my routers IP. I've set it to my isps DNS. Also deleted and reentered it. I have 2 routers for coverage and tried through other, no luck. If I do search for youtube and click link I get a security alert error and https doesnt load. If I go http without S, then it loads up and seems fine. So I don't think this would be DNS as I expect it would still block the website.

Any ideas? On the verge of bricking it to exchange and tried browserhax on 9.9 again at this rate.
 

jsa

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 21, 2015
Messages
224
Trophies
0
Location
Devon, UK
Website
muffinti.me
XP
376
Country
United Kingdom
I had gotten a new 3DS and had 9.9 on it but I couldnt get Browserhax to work right, tried Tubehax DNS and what not, no dice. So I undid all that and updated it and did browserhax and homemenuhax on it.

Everything seems fine, exported and imported some hacked pokemon. Now my daughter tried to load up youtube and it it just hangs. Top screen shows Youtube and L/B for Back, R/A for forward. The buffer circle shows for a moment then nothing. Pressing L or B will show that buffer circle for a second again, no other buttons do anything. bottom screen is blank I deleted it and redownloaded from eshop, no difference.
Think maybe DNS related I confirmed set DNS back to auto. I manually changed it to my routers IP. I've set it to my isps DNS. Also deleted and reentered it. I have 2 routers for coverage and tried through other, no luck. If I do search for youtube and click link I get a security alert error and https doesnt load. If I go http without S, then it loads up and seems fine. So I don't think this would be DNS as I expect it would still block the website.

Any ideas? On the verge of bricking it to exchange and tried browserhax on 9.9 again at this rate.
Hmm, this is odd. Can you load up YouTube in the Internet Browser? If so then the issue is with the YouTube app.

By the way YouTube actually works better in the browser - it uses hardware video decoding.
 
  • Like
Reactions: AyanamiRei

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • Flame @ Flame:
    mine is aladdin @Megadriver94

    :yay:
  • Flame @ Flame:
    is more nostalgia then anything else
  • kenenthk @ kenenthk:
    Aero the Acro-Bat
  • Flame @ Flame:
    was that even good? ken
  • kenenthk @ kenenthk:
    Decent loved the music
  • kenenthk @ kenenthk:
    Highly rated across the interwebz
  • Flame @ Flame:
    did you own a genesis ken
  • Flame @ Flame:
    or maybe you still do
  • kenenthk @ kenenthk:
    Pretty sure I did I remember playing lion King on it
  • CompSciOrBust @ CompSciOrBust:
    Uni wifi slow af today
  • sorabora tempBOT:
    sorabora has left the room.
  • felixsrg tempBOT:
    felixsrg has left the room.
  • CeeDee @ CeeDee:
    CeeDee has left the room.
  • impeeza @ impeeza:
    I want yo eat more veggies.
  • impeeza @ impeeza:
    but I am anticoagulted so no can do ;(
  • kenenthk @ kenenthk:
    You wouldn't like my veggie
  • PeeJay Bonobo @ PeeJay Bonobo:
    BUMPER CARS
  • kenenthk tempBOT: @ kenenthk
    Into the thick of it
  • XAIXER @ XAIXER:
    Pretty quiet Shoutbox
  • SG854 @ SG854:
    Chit chat move at too fast a pace. Before when it was like 4 people I could keep up.
  • SylvWolf tempBOT:
    SylvWolf has left the room.
  • XAIXER @ XAIXER:
    True
    XAIXER @ XAIXER: True