FreetheWads with Vista

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tomrow2008, May 7, 2008.

May 7, 2008

FreetheWads with Vista by tomrow2008 at 11:35 PM (2,355 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. tomrow2008
    OP

    Newcomer tomrow2008 Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United Kingdom
    Hi

    Im new to the forums,

    Im having trouble Loading up the Freethewads software with Vista

    Can someone please help me?

    Thanks
     
  2. mark187

    Member mark187 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    138
    Country:
    United Kingdom
    Use the command prompt.
     
  3. tomrow2008
    OP

    Newcomer tomrow2008 Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United Kingdom
    I dont know how to load it. Where is it located?
     
  4. mark187

    Member mark187 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    138
    Country:
    United Kingdom
    start -> run -> cmd (or the vista equiv)

    Google for a dos tutorial.
     
  5. tomrow2008
    OP

    Newcomer tomrow2008 Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United Kingdom
    Thanks Ive got it working now

    Wheres the topic on how to actualy install it?
     
  6. TaxiTitan

    Member TaxiTitan GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    251
    Country:
    Sweden
    havent heard of any installer.
    heres a old fast tutoriol for others.

    how to make a wad region free?

    open the RUN option from your start menu...
    type CMD in and hit enter....
    a DOS like windows should pop up...
    drag and drop the FREETHEWADS into the DOS LIKE CMD WINDOW
    next hit space bar---> 1 TIME
    now drag and drop the .WAD file you want to be region free into the DOS LIKE WINDOW and hit enter while the DOSLIKE WINDOW is your "active window" and it will declare the word
    FREEEEEEEEEEEEDDOOOOOMMMMMM to confirm your region patch has worked
     
  7. tomrow2008
    OP

    Newcomer tomrow2008 Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United Kingdom
    Ok ive managed to get the freethewad up on the command promt, I cant drag the wad file though
     
  8. dimmujed

    Member dimmujed GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    I use Vista Ultimate x64 bit edition. All I do is drag the wad to the free the wads exe or whatever it's called and drop them on it. Then install and they work. I don't have to use cmd at all.
     
  9. Sotoro

    Member Sotoro GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    404
    Country:
    Germany
    Should be working with all other windows versions too [​IMG].
     

Share This Page