1. Xeago

    OP Xeago Insert witty phrase here.
    Member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    763
    Country:
    Canada
    I think I have been over this before here, but I am still having problems.

    I have a private network at home, using a D-link wired router, and I cannot access this forum from home, from any of the computers there. I don't know what the problem is but it developed around the end of march or so [back when there were actual server problems]. One of the suggestions was to reset my cookies, this was not the problem, all it served was to make me redo all my cookies. Still I could not access this Forum. Perhaps one of the forum admins could lend a hand here.

    I think the problem is either in my router [which i doubt cause this is the only page i cant get to, that I know of] or in the server here.

    Is it possible that golden.net [my isp] is banned from the forum? The roger access i am using at work seems to be fine, as proof of this, you are reading this post.

    If any one else has any ideas I will welcome them with arms of open gratitude.

    Please post your ideas.

    [SaS] Xeago, out
     
  2. Puck The Joker

    Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck
    Banned

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Country:
    This may not help, but have you tried the three different URLs?

    www.gbatemp.2ya.com
    www.gbatemp.net
    gbatemp.net
     
  3. KiVan

    KiVan Hooray! Member n# 1!!!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Country:
    Italy
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - problems, access, forum