Hacking Formatted corrupted SD card with windows, now booting to firmware patch did not apply.

kahunyah

New Member
Newbie
Joined
Aug 29, 2018
Messages
3
Trophies
0
Age
30
XP
24
Country
United States
So today I updated my N3DSXL to 11.8 and installed the newest Luma release onto the root.

I was reinstalling NTR CFW and my SD seemed to had corrupted while I was trying to pull out an microsd card adapater. Windows couldn't read the drive.

I formatted it via windows and now I have an empty SD card. I have an old backup that still has a9lh on it and I have a backup of my nand and otp. Where do I start?

I tried redownloading the new Luma release boot.bin but it still boots up to "firmware patch did not apply."
 

NFates

Wants to understand™
Member
Joined
Mar 13, 2016
Messages
646
Trophies
1
Location
Probably home.
XP
1,807
Country
Dominican Republic
So today I updated my N3DSXL to 11.8 and installed the newest Luma release onto the root.

I was reinstalling NTR CFW and my SD seemed to had corrupted while I was trying to pull out an microsd card adapater. Windows couldn't read the drive.

I formatted it via windows and now I have an empty SD card. I have an old backup that still has a9lh on it and I have a backup of my nand and otp. Where do I start?

I tried redownloading the new Luma release boot.bin but it still boots up to "firmware patch did not apply."
Try with another SD card, as you said that one appeared to have corrupted.
 
  • Like
Reactions: kahunyah

zacchi4k

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 6, 2015
Messages
1,386
Trophies
0
Age
19
Location
Somewhere eating pizza
XP
1,408
Country
Italy
So today I updated my N3DSXL to 11.8 and installed the newest Luma release onto the root.

I was reinstalling NTR CFW and my SD seemed to had corrupted while I was trying to pull out an microsd card adapater. Windows couldn't read the drive.

I formatted it via windows and now I have an empty SD card. I have an old backup that still has a9lh on it and I have a backup of my nand and otp. Where do I start?

I tried redownloading the new Luma release boot.bin but it still boots up to "firmware patch did not apply."
Try formatting it with Guiformat instead
 
  • Like
Reactions: NFates and kahunyah

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    thehawksfuckingdead7 @ thehawksfuckingdead7: ps1 games are wild man