Format Problem

Discussion in 'M3 Adapter' started by yaguang, Jul 2, 2006.

Jul 2, 2006

Format Problem by yaguang at 2:51 AM (1,093 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. yaguang
    OP

    Newcomer yaguang Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    so i tried to format my SD card for the first time, and the only option for format i got was FAT :'( [​IMG] ...am i screwed? is there any to fix this? [​IMG]
     
  2. nintendofreak

    Member nintendofreak Around. Shoot me a PM.

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,333
    Location:
    Cal Poly Pomona / (323)
    Country:
    United States
    OOPS..

    well according to the SUpercard and M3 comparison...

    shaunj66:
    Yep. The M3 doesn't support clean ROMs. So you'll have to use the client software, which can get slightly complicated. (More on that down the page.).
    The M3 adapter supports FAT and FAT32 file systems. Which is good as you can continue to use your SD card in any other device that supports FAT32 (digital cameras for example).


    so its still good [​IMG]
     
  3. danielmakana

    Newcomer danielmakana Advanced Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    52
    Country:
    United States
    it says he has a m3 smart one [​IMG]
     
  4. yaguang
    OP

    Newcomer yaguang Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    awsome, im saved [​IMG]
     

Share This Page