Flood Control Always On

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by coolbho3000, May 31, 2010.

May 31, 2010

Flood Control Always On by coolbho3000 at 6:23 AM (1,299 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. coolbho3000
    OP

    Member coolbho3000 GBATemp Kikkoman Naturally Brewed SoySauce Fanatic

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    2,095
    Location:
    Kikkoman Factory
    Country:
    For my search flood control, it has been "on all day," preventing me from searching [​IMG]

    It keeps telling me to wait 60 seconds. [​IMG]

    This makes it difficult to search the forum or track my own posts even [​IMG]
     
  2. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Log out, clear your cookies, leave gbatemp for a few minutes and then try again
     
  3. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    I still think it doesn't need to be 60 seconds now the new server is being used...[​IMG]
     
  4. geoflcl

    Member geoflcl Permanent GBAtemp Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    1,373
    Country:
    United States
    I myself am always guilty of pressing "view new posts" tons of times. I always end up not waiting long enough by accident. =/
     
  5. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    If you already have that page open, just press refresh and it gets around the 60second wait.
     
  6. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    60 seconds does seem slightly excessive though...
     
  7. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Back on the old server it was more reasonable. They just haven't changed it since.
     
  8. macgeek417

    Member macgeek417 妁眼のシャナ

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    563
    Country:
    United States
    Quickfix: Use the Lite skin. It has no limit because it uses Google for searching
    [​IMG]
     

Share This Page