Flicking screen in games section of R4 menu

Discussion in 'R4 DS' started by g4med4d, Jul 17, 2008.

Jul 17, 2008
  1. g4med4d
    OP

    Member g4med4d GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    149
    Country:
    United States
    Has anyone experienced flicking screens with in R4's games menu(the place where we scroll through the games)? I've been seeing that every now and then but couldn't quite figure what the problem is.
     
  2. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    flicking or flickering ??


    no never not with either of our R4's [​IMG]

    does it do it on anything else ?? games/homebrew?
     
  3. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    No, has never occurred on two R4s in our household.
    Sounds like it might be a console prob. Best to test it with official game cart, or another flash cart.
     
  4. snaai8

    Newcomer snaai8 Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Netherlands
    or maybe a fake r4?? i dont now but you can check it in another topic of the r4 teams announcement
     
  5. g4med4d
    OP

    Member g4med4d GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    149
    Country:
    United States
    It's flickering. Sorry about that.

    After I load a game, it'll be fine. Just in that games selection menu.

    I've actually tried the console with an original flash cart and it was fine. When I insert the R4 back, it happens again. It does not happen all the time but once in a while. Thought it's strange to behave like that. Comparing with an older R4 that I've had, it seems real.
     
  6. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    It's seems strange. I guess the SD card could even be corrupted in some way - maybe transfer all files off your SD card to PC, format it & place the files back on it.

    See if that helps.
     
  7. g4med4d
    OP

    Member g4med4d GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    149
    Country:
    United States
    Just did that. Hopefully it won't happen again. [​IMG]
     

Share This Page