FlashMe v8a is out!

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by kalibar, May 3, 2007.

May 3, 2007

FlashMe v8a is out! by kalibar at 5:59 PM (3,310 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. kalibar
    OP

    Member kalibar GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    226
    Location:
    San Francisco, CA, USA
    Country:
    United States
    http://home.comcast.net/~olimar/flashme/

    I haven't bothered installing it yet (I've got FlashMe v7 and that "DSHooterDONT.nds" patch to reverse the boot order so my R4 boots first), but I was just wondering what the general consensus from you guys here is. Is it pretty much just a cleaned-up version of FlashMe so that it's now distributed "officially" in a version that reverses the boot order?

    If you've loaded it on your DS, weigh in!
     
  2. HMan

    Newcomer HMan Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    Portugal
  3. kalibar
    OP

    Member kalibar GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    226
    Location:
    San Francisco, CA, USA
    Country:
    United States
    Yeah, it says "Warning! DS Link is reported to have problems with this version." right on the download page -- there's no need to watch an 8-and-a-half minute YouTube video to verify that.
     
  4. HMan

    Newcomer HMan Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    Portugal
    Yes, I know you don't have to watch a 8-minute video to know that. Actually, I even say that in my reply so you can ignore my link AND you don't need to go to the download page!...

    Geez, relax man...
     
  5. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Hey if you watch that video, he has some kind of professional tool for flashing [​IMG]

    Where do you buy one [​IMG] I need 100% security of mind.
     
  6. HMan

    Newcomer HMan Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    Portugal
    I knew someone would find the video useful/interesting... [​IMG]

    Yes, that tool is pretty amazing. But I'm guessing he didn't buy it, maybe the tool itself is "homebrew"...
     
  7. kersplatty

    Member kersplatty GBAtemp Regular

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    just flashed mine, but aren't flashme stealth and flash me stealth no auto essentially the same
     
  8. xabier

    Member xabier GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    160
    Country:
    Spain
    I updated mine yesterday I had flasme v7 before, tomorrow arrivesmi sc ds one so I flashed it with no autoboot version, it only boots slot2 when i press select, anyway if i don't press select it boots the passcard 3, so it's the same.

    It works as good as earlyer versions but now you don't need a mirror you know when it's flashing and when it has finished thanks to the sound.

    I never used a especial tool for flashing I use the same screwdriver I use for opening the cover
     
  9. CrEsPo

    Member CrEsPo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    190
    Country:
    Canada
    Just wondering if this works with the DS Lite or if this is DS only? I think I have FlashMe v7 on my DS Lite, but can't remember correctly. I know that all 4 brightness modes work.

    Anybody use FlashMe v8a on their DS Lite?
     
  10. xabier

    Member xabier GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    160
    Country:
    Spain
    I am using it on my ds lite
     
  11. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    I have flashmev8a stealth. Its brilliant, Unable to tell its flashed...no longer has that dark brightness to normal brightness before boot up.
     
  12. CrEsPo

    Member CrEsPo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    190
    Country:
    Canada
    Sweet, I'm going to install the no auto-boot after dinner. Since I already have a version of FlashMe installed there's no worry about screwing up [​IMG].
     
  13. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    Im not 100% sure if it would brick still if u mess up still before 2%
     
  14. CrEsPo

    Member CrEsPo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    190
    Country:
    Canada
    I'm not entirely sure, but either way I'm good now. Just flashed to FlashMe v8a [​IMG].
     

Share This Page