Flashme and Flashme_stealth

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by litesaber, Jun 21, 2006.

Jun 21, 2006

Flashme and Flashme_stealth by litesaber at 6:53 PM (1,129 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. litesaber
    OP

    Member litesaber GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    114
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Canada
    Hi, I have a EZ4 Lite micro sd + Superkey, and I'm about to flash my DS Lite BUT when I click on the flashme file, the DS just hangs/freezes in the menu.
    What is wrong? is it because I have other files besides the flashme file in my sd? Am I not booting the file up properly?

    Can someone help me! Thanks.
     
  2. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Featured Posts:
    0
    Country:
    United States
    I don't have an EZ4 so I cannot be 100% sure. I've heard that you have to rename it to flashme.bin to get it to work. If not, append ndsmall.bin to it to make it a .ds.gba file.
     
  3. 5uck3rpunch

    Member 5uck3rpunch Surf Monster!

    Joined:
    Feb 20, 2004
    Messages:
    679
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Texas - USA
    Country:
    United States
    I'd just have it on the SD card alone. I did it that way & had no problem. I also did not use the Stealth one. Follow the guide that was made a sticky. I did & it went great!
     
  4. Dirtie

    Former Staff Dirtie :'D

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    3,705
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Zealer
    Country:
    New Zealand
    I've had no problems with running Flashme from my standard EZ4 - loader prepended or no loader prepended. Make sure it's on the root of your card, I don't know if it'll help though [​IMG]
     
  5. litesaber
    OP

    Member litesaber GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    114
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Canada
    yah i got it to work changing .nds to .bin
    thanks for the help people and especially to outphase.

    now my friend's ds is bricked [​IMG]
     

Share This Page

Loading...