Flashing a flashed DS Lite...

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by SpaceJump, Oct 12, 2006.

Oct 12, 2006
  1. SpaceJump
    OP

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    My hinge on my DS Lite (Flashme V7) just broke and I wanna return it. Therefore I want to flash it with Flashme_stealth so the shop can't see that it's flashed. My question is, will I have to short SL1 again?

    Are the files here the latest Flashme versions?
     
  2. carloandreacchio

    Member carloandreacchio GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    109
    Location:
    SA, Australia
    Country:
    Australia
    No need to short the SL1.
     
  3. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    You will need to short SL1 again. I've flashed my lite from v7 to stealth before. And yes those files are the latest.
     
  4. Kouta

    Newcomer Kouta Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    52
    Country:
    You'll need to short it.
     
  5. SpaceJump
    OP

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    OK, thanks for your answers [​IMG]

    Edit:

    I can't download the file from the flashme site. Opium, can you upload the flashme_stealth.nds V7 for me?

    And another question: I have a G6Lite and a SC CF. Which one should I use to flash?

    Edit 2: Nevermind, I just flashed it [​IMG] Thanks anyway.
     

Share This Page